[2019 C7] The Bar TIRTHA & Bar Laddie & Whisky Bar Shanty Shack

About BAR LADDIE

BAR LADDIE is a small bar with a 8 seats counter and one private room. The owner of the bar used to work for Bruichladdich distillery and still have a intimate connection with the distillery. So you could share the experience of jobs or life in Islay not just enjoy 200 bottles of single malt whisky here. This bar is located just 5 mins from the Yokohama station by train.

BAR LADDIE 是間有著八個座位與一間包廂的小酒吧,酒吧老闆曾在Bruichladdich酒廠工作過,並與酒廠維持密切聯繫。因此你不僅能享受酒吧裡的200款威士忌,也能聆聽老闆分享在艾雷島工作的有趣經驗。從橫濱車站搭火車只要五分鐘就能抵達。

74673145_424430511604872_8011273326087372800_n

About The Bar TIRTHA

The Bar TIRTHA,酒吧是間位於日本橫濱市的溫馨小酒館,約可容納20多人,店內也收藏著許多各式各樣的IB酒款,大部分是由老闆大川洋先生從海外購買日本尚未發行的酒款,平均消費也落在2000-3000日圓左右,有到日本橫濱市旅遊的朋友也千萬不要錯過進去喝個兩杯吧。

About Whisky Bar Shanty Shack

在溫柔昏黃的燈光下,被威士忌(超過300種)、雞尾酒及古董家具包圍的舒適空間,彷彿身處英格蘭高地山中的小木屋中般,度過優雅的時光。

オレンジ色の優しい灯りの中、ウィスキー(300種類以上)、カクテル、アンティーク家具に触れながら、まるでイギリスのハイランド地方にある山小屋で過ごすような優雅な時間をお楽しみください。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: